.AGENCY is beschikbaar voor €19,50 p/jr, registreer nu uw domeinnaam!

.AGENCY domein registreren slechts €19,50

Vanuit het eerste oogpunt helpt het .AGENCY-domein dat uw merk uitkomt als iets nieuw en interessant in een verzadigde zee van online websites. Het .AGENCY domein wordt enthousiast opgepakt door grote en kleine agentschappen in alle industrieën die hun perfecte naam willen krijgen. Het .AGENCY domein is veelzijdig en aandachtig en voegt een serieuze boost toe aan uw persoonlijke en professionele merk.

.AGENCY is een van de honderden domeinextensies die u bij ons kunt registreren. Met grote regelmaat komen nieuwe extensies beschikbaar, dus hou onze website in de gaten!

Bulk Korting .AGENCY domeinnaam

Wij geven bulk korting vanaf 25 domeinnamen. Het maakt niet uit welke domeinnaam extensie u afneemt, als het maar bij ons is. Normale kosten per jaar voor registratie, verhuizen of vernieuwen is €19,50 per domein.

Helaas, voor deze extensie zijn nog geen online bulk prijzen beschikbaar. Neem contact op voor een vrijblijvende scherpe prijsopgave.

Kan ik deze domein anoniem registreren?

Het is bij alle soorten domeinnamen dus ook voor .AGENCY mogelijk om deze anoniem te registreren. Uw persoonlijke gegevens zullen dan niet zichtbaar zijn als de .AGENCY whois gegevens worden opgevraagd.

Wat gebeurt er als ik mijn domein opzeg?

Zodra u uw domein opzegt, zal deze de status "Redemption Period" krijgen Deze status wordt ook wel quarantaine genoemd en duurt 30 dagen. Quarantaine is een door het overkoepelend register ingestelde periode waarin alleen de voormalig houder van een domein deze opnieuw kan activeren indien gewenst. U kunt uw domeinnaam tijdens de quarantaineperiode dus nog laten heractiveren, indien het domein op uw naam geregistreerd stond. Het heractiveren van een domeinnaam is niet gratis de kosten hiervan variëren per extensie. Meer infomatie over Quarantaine of Redemption Period kunt u hier vinden.

Hoe verhuis ik mijn domeinnaam?

Voor een verhuizing van een .AGENCY domeinnaam is een zogenaamde autorisatiecode nodig. Daarnaast moet de status van de domeinnaam geen lock-status hebben (REGISTRAR-LOCK of HOLD). Dit kan in de WHOIS van de domeinnaam in kwestie worden bekeken.

Hoe wordt een verhuizing bevestigd?

Zodra de verhuizing is gestart zal de houder en de administratieve contactpersoon hierover een e-mail ontvangen ter bevestiging van de verhuizing. Als deze bevestiging is gegeven zal de latende registrar bericht ontvangen over de verhuizing en ook een e-mail versturen naar de contactpersonen van de domeinnaam voor bevestiging van de verhuizing. Als op deze e-mail geen reactie wordt gegeven zal de verhuizing automatisch doorgang vinden na 7 dagen. U dient u er dus voor de verhuisaanvraag van te verzekeren dat uw toegang hebt tot dit mailadres.

Welke domeinextensies zijn er allemaal?

Er zijn honderden verschillende extensies beschikbaar, dit aanbod zal steeds groter worden. Wij zullen ons uiterste best doen om deze zo snel mogelijk online beschikbaar te maken voor registratie. Voor ons volledige aanbod en prijzen kunt u hier kijken. Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor de laatste updates.

Algemene Informatie

ICANN
Registrants' Benefits and Responsibilities
Registrant Educational Materials