.HT is beschikbaar voor €145,00 p/jr, registreer nu uw domeinnaam!

.HT domein registreren slechts €145,00

.HT is de landextensie voor domeinnamen van de Republiek Haïti. Haïti ligt in het Caribisch gebied en is verbonden met de Dominicaanse Republiek. Het merendeel van de mensen daar spreken Creole, dat tevens de afkorting h.t. kent, een Caribische dialect van het Frans. De .ht domeinnaam-extensie kan door iedereen worden geregistreerd die een interesse of connectie heeft met Haïti. De registratie van een .HT domein wordt 2 dagen voor afloop van de registratie automatisch vernieuwd. U dient uiterlijk 2 dagen voor afloop van de looptijd het HT-domein op te zeggen. Een domeinnaam moet bestaan uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters.

.HT is een van de honderden domeinextensies die u bij ons kunt registreren. Met grote regelmaat komen nieuwe extensies beschikbaar, dus hou onze website in de gaten!

Bulk Korting .HT domeinnaam

Wij geven bulk korting vanaf 25 domeinnamen. Het maakt niet uit welke domeinnaam extensie u afneemt, als het maar bij ons is. Normale kosten per jaar voor registratie, verhuizen of vernieuwen is €145,00 per domein.

Onze Bulk Korting. Tarieven per .ht domein per jaar:

  • Bulk 25 domeinen: €142,50
  • Bulk 50 domeinen: €140,00
  • Bulk 100 domeinen: €137,50

Kan ik deze domein anoniem registreren?

Het is bij alle soorten domeinnamen dus ook voor .HT mogelijk om deze anoniem te registreren. Uw persoonlijke gegevens zullen dan niet zichtbaar zijn als de .HT whois gegevens worden opgevraagd.

Wat gebeurt er als ik mijn domein opzeg?

Zodra u uw domein opzegt, zal deze de status "Redemption Period" krijgen Deze status wordt ook wel quarantaine genoemd en duurt ±35 dagen. Quarantaine is een door het overkoepelend register ingestelde periode waarin alleen de voormalig houder van een domein deze opnieuw kan activeren indien gewenst. U kunt uw domeinnaam tijdens de quarantaineperiode dus nog laten heractiveren, indien het domein op uw naam geregistreerd stond. Het heractiveren van een domeinnaam is niet gratis de kosten hiervan variëren per extensie. Meer infomatie over Quarantaine of Redemption Period kunt u hier vinden.

Hoe verhuis ik mijn domeinnaam?

Voor een verhuizing van een .HT domeinnaam is een zogenaamde autorisatiecode nodig. Daarnaast moet de status van de domeinnaam geen lock-status hebben (REGISTRAR-LOCK of HOLD). Dit kan in de WHOIS van de domeinnaam in kwestie worden bekeken. Houd er ook rekening mee dat .HT domeinen niet kunnen worden verhuisd binnen 60 dagen na registratie.

Hoe wordt een verhuizing bevestigd?

Na de verhuisaanvraag wordt er een mail gestuurd naar het administratieve contact van het domein. Via deze mail dient akkoord gegeven te worden om de verhuizing in behandeling te nemen. U dient u er dus voor de verhuisaanvraag van te verzekeren dat uw toegang heeft tot dit mailadres.

Welke domeinextensies zijn er allemaal?

Er zijn honderden verschillende extensies beschikbaar, dit aanbod zal steeds groter worden. Wij zullen ons uiterste best doen om deze zo snel mogelijk online beschikbaar te maken voor registratie. Voor ons volledige aanbod en prijzen kunt u hier kijken. Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor de laatste updates.

Algemene Informatie

ICANN
Registrants' Benefits and Responsibilities
Registrant Educational Materials